Beleef een unieke Rondvaart naar Dordrecht door de Biesbosch

Dit arrangement is inclusief:

  • Dagtocht van 09.30 uur tot 16.30 uur
  • Ontvangst met koffie en gebak aan boord
  • Scheepslunch
  • 1,5 uur durende Stadswandeling
  • Rondvaart Drimmelen - Dordrecht v.v.

Prijs: € 59,50 p.p.
Kinderen van 3 t/m 11 jaar: € 43,00 p.p.

Data:De data voor 2024 worden binnenkort gepland.

Handig om te weten

  • Er zijn schepen die rolstoelvriendelijk zijn. Geeft u bij reservering aan om hoeveel plaatsen het gaat.
  • Honden zijn aan boord niet toegestaan bij deze vaart
  • 15 minuten voor afvaarttijd kunt u de kaartjes afhalen bij de kassa naast de afvaartsteiger
  • U kunt uw reservering bij de kassa met pin betalen
  • Rondom de afvaartsteiger is er voldoende parkeergelegenheid
  • Aan boord is de bar altijd geopend (hier kunt u alleen contant afrekenen)
  • U kunt afhankelijk van het weer zowel binnen als buiten zitten
  • Uw fiets kunt u stallen maar kan niet mee aan boord

  Deze prijs van deze unieke rondvaart met stadswandeling door Dordrecht is geldig tot en met 27 oktober 2024.

Boottocht met Stadswandeling

De leukste manier om Dordrecht als deze te ontdekken is met een rondvaart inclusief stadswandeling! Deze dagtocht naar Dordrecht gaat van start in de Biesbosch, waardoor u een gevarieerde dag aan bezienswaardigheden te wachten staat! Geniet eerst van de prachtige natuur om vervolgens de skyline van Dordrecht te bewonderen en deze ook nog eens van dichtbij te bekijken.

Het vaarprogramma:

We vertrekken om 09.30 uur met de boot vanaf Drimmelen, waar u wordt ontvangen met koffie en appelgebak. De vaartocht gaat dwars door de Biesbosch in de richting van Dordrecht, waardoor u tijdens het eerste deel van de dagtocht kunt genieten van prachtige natuurschouwspellen.

Rond 12.00 uur wordt de scheepslunch geserveerd. We arriveren rond 13.00 uur in Dordrecht waar de stadsgidsen u opwachten voor een rondleiding door de stad.

Dordrecht is de oudste stad van Holland. De duizend monumenten bepalen nog steeds het gezicht van deze middeleeuwse stad. Verschillende bezienswaardigheden zoals het Hof, de Grote Kerk en de Groothoofdspoort komt u tegen tijdens de anderhalf uur durende wandeling.

Om 14.30 uur wordt de tocht weer vervolgd. Na ongeveer 2 uur varen, meren we weer aan in Drimmelen.

Samenstelling lunch aan boord

De lunch bestaat uit: Soep, vijf soorten brood, krentenbrood, cake en kruidkoek, vier soorten vleesbeleg, vier soorten kaas, paté, warme snack, rundvlees-, kip,- kerrie- en eiersalade en zoet beleg. Koffie, thee en melk wordt tijdens de lunch onbeperkt geserveerd.

Rondvaart met Stadswandeling

De leukste manier om Dordrecht als deze te ontdekken is met een rondvaart inclusief stadswandeling! Deze dagtocht naar Dordrecht gaat van start in de Biesbosch, waardoor u een gevarieerde dag aan bezienswaardigheden te wachten staat! Geniet eerst van de prachtige natuur om vervolgens de skyline van Dordrecht te bewonderen en deze ook nog eens van dichtbij te bekijken.

8.8 | 9 reviews

Reviews van gasten

P.S.A. Baars

8

Ik ben zeer tevreden over deze groepsreis vanwege ons 40-jarige bruiloft. Het personeel was vriendelijk en hebben hun taken tot onze volle tevredenheid uitgevoerd.

Anoniem

9

Prima verzorgd, goede lunch aan boord. Interessante wandeltocht door Dordrecht met prima uitleg door gids.

Anoniem

9

Het is een super dagtocht, vooral in combinatie met Dordrecht. De catering aan boord was super goed, evenals het personeel.

Anoniem

10

Ik wil je super bedanken , wij hebben een schitterende dag gehad , dank zij jullie super correcte organisatie . Wat hebben wij genoten van die super fluisterbootreis in de Biesbosch. Echt geweldig, dit verdient echt een dikke 10 . Niks was er tekort vriendelijke, attent en een uitstraling van alle medewerkers aan boord die je nog weinig ziet . Wat een liefde voor hun werk gefeliciteerd voor ieder . Hartelijk Dank , met zo een bootreis mag je echt reclame maken .

Bieke Weemaes Jaspaert

10

Beste Suzan , ik wil je super bedanken , wij hebben een schitterende dag gehad , dank zij jullie super correcte organisatie . Wat hebben wij genoten van die super fluisterbootreis in de Biesbosch. Echt geweldig, dit verdient echt een dikke 10 . Niks was er tekort vriendelijke, attent en een uitstaling van alle medewerkers aan boord die je nog weinig ziet . Wat een liefde voor hun werk gefeliciteerd voor ieder . Geweldig goed eten en drinken , niks was er echt tekort . Hartelijk Dank , met zo een bootreis mag je echt reclame maken . Met vriendelijke groeten en nogmaals super bedankt Bieke Weemaes Jaspaert

Mieke van Kasteren

9

Wij hebben heerlijk genoten, het was super gezellig en duidelijk

Guido Peeters

8

Wij zijn heel tevreden. Het was een aangename, ontspannende tocht. Met interessante uitleg door de kapitein. Ook de gegidste wandeling in Dordrecht is een aanrader. Mocht zelfs een halfuurtje langer duren. Wij komen zeker nog terug.

Anny Vermeer

8

Het was een mooie tocht en goed verzorgd, een interessante stads wandeling met goede uitleg, jammer dat het weer niet meezat.

Anoniem

8

Goed verzorgde reis. Dordrecht bleek helaas wat moeilijker te belopen door mijn gasten. Leeftijden en 2 x rollator en eenmaal rolstoel spelen hierbij parten natuurlijk. Alles bij elkaar genomen toch een leuke dag voor mij en mijn patiënten.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi

Onze partner

Rondvaartbedrijf

Ons rondvaartbedrijf verzorgt al meer dan een halve eeuw rondvaarten. Naast onze bekende twee uur durende Biesboschtocht is het ook mogelijk een dagtocht te maken met bezoek aan diverse locaties.


Ook voor presentaties op een unieke locatie, een oergezellige borrel of een verrassend feest zijn wij "the Boat to Be".

Onze Vloot

Onze vloot bestaat uit 6 verschillende partyschepen. Voor iedere groepsgroottte is er een passend schip.

Thuishaven Drimmelen

Onze thuishaven is Drimmelen.


Natuurlijk is het ook mogelijk om vanaf een andere plaats te vertrekken. Hiervoor maken we graag een passende offerte.

Nationaal Park de Biesbosch

Drimmelen ligt aan rivier de Amer, middels een kleine oversteek varen we direct het Nationaal Park de Biesbosch in. Het is een uitzonderlijk natuurgebied dat grote bekendheid en waardering heeft gekregen o.a. door zijn uniek landschap, brede en smalle kreken, spaarbekkens voor de drinkwatervoorziening en natuurlijk de bevers.